Βιβλίο
Συλλογικό έργο
Εύη Βουτσινά
Αλέξανδρος Γιώτης
Νένα Ισμυρνόγλου
Χριστόφορος Πέσκιας
Αθήνα
Η Καθημερινή
2012
σ. 71
Σχήμα: 26χ18
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-475-203-4
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν'το Μόνος Σου
Κυκλοφορεί
Τιμή: 2.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 29-01-2013)
Σπιτικές κονσέρβες
Λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλίπαστα: 36 συνταγές
Λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλίπαστα: 36 συνταγές
Συλλογικό έργο
Εύη Βουτσινά
Αλέξανδρος Γιώτης
Νένα Ισμυρνόγλου
Χριστόφορος Πέσκιας
Αθήνα
Η Καθημερινή
2012
σ. 71
Σχήμα: 26χ18
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-475-203-4
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν'το Μόνος Σου
Κυκλοφορεί
Τιμή: 2.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 29-01-2013)
Περίληψη:
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος.
Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος.
Θέματα: