Βιβλίο
Σπιτικές κονσέρβες
Λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλίπαστα: 36 συνταγές

Συλλογικό έργο
Εύη Βουτσινά
Αλέξανδρος Γιώτης
Νένα Ισμυρνόγλου
Χριστόφορος Πέσκιας
Αθήνα
Η Καθημερινή
2012
σ. 71
Σχήμα: 26χ18
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-475-203-4
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν'το Μόνος Σου
Κυκλοφορεί
Τιμή: 2.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 29-01-2013)
Περίληψη:

Μαθαίνουμε τα πάντα για την συντήρηση λαχανικών στην άρμη, την αποξήρανσή του, πώς να τα κάνουμε τουρσί, τσάτνι, αλείμματα και πελτέδες αλλά και τρόπους σερβιρίσματος.