Βιβλίο
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική
Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές

Α. Ζησόπουλος
Θ. Παγιατάκης
Α. Πρωτοψάλτης

Αθήνα
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αριθμός Έκδοσης: 2
2002
σ. 349
Σχήμα: 31χ24
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-86928-8-6
ISBN Σετ 960-86928-7-3
Α/Α Τόμου: 1
Αριθμός Τόμων: 1
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 49.34€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 18-09-2009)
Περίληψη:

Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις πρώτες ύλες, τις διαφορετικές μεθόδους παρασκευής, τη σωστή χρήση των σκευών και του εξοπλισμού, την ασφαλή συντήρηση των παρσκευασμάτων. Οι δύσκολες παρασκευές γίνονται εύκολα κατανοητές και πραγματοποιούνται ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία. Με αυτό τον τρόπο το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πρώτων υλών και του εξοπλισμού.