Αντώνης Αντωνίου
Ελλάδα


Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (D.Ε.Α.) στην Ηλεκτροτεχνία και είναι διδάκτωρ Ηλεκτρονικής - Ηλεκτροτεχνίας - Αυτοματισμού. Είναι καθηγητής του Τμήματος Υπολογιστικών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ).
Διοικητική Εμπειρία:
1981,1982,1984. Προϊστάμενος Τμήματος Ηλεκτρονικής 1983 Δ/ντής ΑΣΤΕΜ
1987 έως 1997 υπεύθυνος Ο.Μ. Μικροηλεκτρονικής και από το 1997 προϊστάμενος του Τμήματος Η/Υ Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά.
Απο το 1994 μέλος του Δ.Σ. του Ι.Κ.Υ. Εξουσιοδοτημένος σύμβουλος εκπρόσωπος του Ι.Κ.Υ. στην επιτροπή Erasmus, στο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, στην Α.C.Α. (Academic Cooperation Association), μέλος του Workgroup για τη Δυτική Ευρώπη ιδιαίτερα σε θέματα διεθνοποίησης της εκπαίδευσης.
Επιμόρφωση: Παρακολούθησε ειδικά προγράμματα (4) για θέματα Τεχνολογικής εξέλιξης και εκπαίδευσης και (2) σε Administration of International Education και Quality Assessement and Assurance in Higher Education.
Συνέδρια: Συμμετοχή σε 17 διεθνή συνέδρια ως εισηγητής ως υπεύθυνος γραμματείας επιστημονικού προγράμματος ή ως πρόεδρος ή μέλος οργανωτικής επιτροπής. Επίσης έχει γράψει εννέα διδακτικά βιβλία, έχει κάνει πάνω από 22 δημοσιεύσεις και εισηγήσεις σε διπλωματικές εργασίες.

Τίτλοι:
Συγγραφέας