Παναγιώτα Μίαρη
Ελλάδα


Η Παναγιώτα Μίαρη είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2006.
Το 2008 τελείωσε σπουδές στη Ιριδολογία στο NHS στην Ελλάδα. Το 2009 τελείωσε την εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές (νευρική ανορεξία-νευρική βουλιμία-αδηφαγία) στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών. Το 2013 της απονεμήθηκε το "master in practitioner skills of eating disorders and obesity" από το ΚΕΑΔΔ. Παράλληλα παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.
Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε δήμους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία, καθώς έχει εργασθεί και στον εκπαιδευτικό ιδιωτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΟΜΗ ως καθηγήτρια διαιτολογίας.
Έχει ασχοληθεί με την ενημέρωση του κοινού μέσω τηλεόρασης σε διάφορα κανάλια καθώς διατηρούσε και μόνιμη παρουσία στο zoygla.gr κατά τα έτη 2012-2013. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού για θέματα διατροφής όπως στο "Breakfast festival" στο μετρό Συντάγματος, "παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής" εκ της ένωσης πολυτέκνων γυναικών Ελλάδος στο θέατρο πολιτών Περιστερίου, στην "αραμυθοκουζίνα" σε συνεργασία με τον Κώστα Στοφόρο, "taste and fitness" στο Mall Athens-Μαρούσι, "γειτονιά της δράσης" στο μετρό Συντάγματος για την υγεία και την ευεξία και άλλα.
Έχει αρθρογραφήσει και εξακολουθεί να αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και sites όπως το "διατροφή", "family life", "ευεξία", εφημερίδες "η φωνή της ενημέρωσης", "metrocity", ένθετο "μαγειρεύοντας με τα παιδιά", εφημερίδες όπως "το ΒΗΜΑ", η "ΕΣΠΡΕΣΣΟ" και άλλα.
Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στο Περιστέρι.

Τίτλοι:
Συγγραφέας