Τάσος Ανδρεάδης


Ο Τάσος Ανδρεάδης γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας τον Μάιο του 1977. Μεγάλωσε και έζησε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ τα τελευταία χρόνια και πριν φύγει στο εξωτερικό ήταν κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Στα 18 του και μετά το Λύκειο σπουδάζει μαγειρική τέχνη στα Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών και εργάζεται ως Β΄ Μάγειρας για 2 χρόνια στο ξενοδοχείο "Alexandros Palace Hotel and Suites" στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής. Το 1999, προσλαμβάνεται από την Hyatt Regency Θεσσαλονίκης και συμμετέχει στο άνοιγμα του 5άστερου ξενοδοχείου της ως Β΄ Μάγειρας. Υπό τις οδηγίες των Mathew Mitnitski και αργότερα του Μichel Jost γίνεται Α΄ Μάγειρας στο ξενοδοχείο, ενώ λίγους μήνες μετά προσλαμβάνεται από την Αμερικανική Πρεσβεία ως Αρχιμάγειρας. Μετά από 8 χρόνια στο Αμερικανικό Προξενείο, προσλαμβάνεται ως R&D Chef από εταιρεία παραγωγής πρώτων υλών και βοηθητικών προϊόντων μαγειρικής στον χώρο της μαζικής εστίασης.
Το 2013 φεύγει για το εξωτερικό καθώς ενσωματώνεται ως Innovation Chef στο δυναμικό της Unilever και συγκεκριμένα στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Knorr. Στα 3 χρόνια που εργάζεται στην ιστορική εταιρία συνεχίζει να αποκομίζει πολύτιμη εμπειρία πάνω στον σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων που απευθύνονται στον χώρο του Retail και στον τελικό καταναλωτή.
Είναι ενεργό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος και κατέχει τον τίτλο του επιθεωρητή πιστοποίησης ποιότητας συστημάτων HACCP από την TUV Hellas.

Τίτλοι:
Συγγραφέας