Βιβλίο
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.

Συλλογικό έργο
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Αλέξανδρος Κατσώνης
Αθήνα
Λεξίτυπον
Αριθμός Έκδοσης: 2
2016
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2014
σ. 196
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-055-0
Περιέχει Βιβλιογραφία
Εξαντλημένο
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-02-2017)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων πάνω σε όλες τις ερωτήσεις των θεμάτων θεωρίας του ΕΟΠΠΕΠ για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.