Βιβλίο
Απλά και σύνθετα βούτυρα
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης

Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Κατσώνης
Ευθύμιος Δημητρακόπουλος
Κωνσταντίνος Κηπουρός
Αθήνα
Λεξίτυπον
Αριθμός Έκδοσης: 1
2017
σ. 67
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-597-087-1
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 10.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 31-10-2017)
Περίληψη:

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία στο χώρο της μαζικής εστίασης. Απλά και σύνθετα βούτυρα, δοκιμασμένα, τεκμηριωμένα, εμπεριστατωμένα και απολύτως κατανοητά. Ένα βιβλίο που αποτελεί κρίσιμο κομμάτι του παζλ της Υψηλής Γασ��ρονομίας!