Βιβλίο
Η ελληνική κουζίνα
Απλά εποχικά πιάτα

Ρένα Σαλαμάν
Μετάφραση: Κατερίνα Ροντογιάννη
Φωτογράφος: Μάρτιν Μπριγκντέιλ
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
2002
σ. 160
Σχήμα: 29χ24
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-0497-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The greek cook
Πρακτική Ζωή
Ονομασία Υποσειράς: Βιβλία Μαγειρικής
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
Τιμή: 17.41€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-10-2009)
Περίληψη:

Απλές, δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής για νόστιμα και υγιεινά πιάτα... η πιο νόστιμη και απλή, εποχική, ελληνική κουζίνα.
Δοκιμάστε την ανοιξιάτικη φρεσκάδα του αρνιού φρικασέ, την καλοκαιριάτικη χωριάτικη σαλάτα με γλιστρίδα, τη φθινοπωριάτικη παλαμίδα πλακί ή το ζεστό χειμωνιάτικο πιάτο με ρεβίθια και χοιρινό πορτοκάλι.
Οι καταπληκτικές συνταγές της Ρένας Σαλαμάν θα εμπνεύσουν και θα εντυπωσιάσουν κάθε μάγειρα.