Αναστάσιος Βρόσγος


Ο Άντυ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 αλλά κόβει απ’ την ηλικία του 4 χρόνια γιατί δεν αναγνωρίζει αυτά της Χούντας. Είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Ήρωάς του ο Δον Κιχώτης. Οικονομολόγος κατ’ επάγγελμα και συγγραφέας κατά φαντασίαν από χόμπι, αλλά μη του το πείτε και του χαλάσετε το όνειρο.
Έχει αρθρογραφήσει κατά καιρούς σε εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs (Documento, Ημερησία, Πριν, Iskra, Ovi, Alma Radio) για οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά θέματα, ενώ δημοσιεύει ποιήματα και flash fiction ιστορίες και βιβλιοκριτικές σε λογοτεχνικές σελίδες, ηλεκτρονικά μέσα και εφημερίδες.
Έχει συμμετάσχει στα συλλογικά έργα: Αστυνομικές Ιστορίες (συλλογή διηγημάτων, 24 Γράμματα, 2020), Μονοπάτια της γραφής – συλλογή ιστοριών flash fiction (Εντύποις, 2020), Κόκκινος συναγερμός (συλλογή διηγημάτων σε ηλεκτρονική μορφή της ομάδας Φίλοι Αστυνομικής Λογοτεχνίας, 2020), Pandemia (συλλογή διηγημάτων σε ηλεκτρονική μορφή της λογοτεχνικής σελίδας Nyctophilia.gr, 2020), καθώς και στις ποιητικές συλλογές Ποιητικές Συμπλεύσεις 3, Ρευστά όρια (Εντύποις 2019) και Τολμηροί Στίχοι (My Story, 2020).
Διηγήματά του έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Χρήσιμοι Ηλίθιοι από τις εκδόσεις Κύφαντα.
Από τον Φεβρουάριο 2021 είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ).

Τίτλοι:
Συγγραφέας