Βιβλίο
Τα αρωματικά στην κουζίνα
Αρώματα και γεύσεις απ' τον προσωπικό μας κήπο

Μετάφραση: Λένα Ταχματζίδου
Αθήνα
Φλούδας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 125
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8069-42-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Erbe in cucina: Aromi & sapori dell' orto
Delicatessen Κουζίνα
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.16€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-11-2006)
Περίληψη:

Εξαιρετικές συνταγές (από ορεκτικά μέχρι γλυκά), πολύτιμες λόγω της χρήσης αρωματικών βοτάνων και λαχανικών: για να ανακαλύψουμε ξανά τις γεύσεις "μιας άλλης εποχής", μιας κουζίνας υγιεινής και λαχταριστής, που γεννήθηκε μέσα από τη μεγάλη "χωριάτικη" παράδοση αλλά και μέσα από τους
δρόμους των ανατολίτικων μπαχαρικών.