Βιβλίο
Το αμπέλι
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα

Συλλογικό έργο
Μετάφραση: Κική Πολάσοφ
Επιμέλεια: Μαριάννα Ψύχαλου
Αθήνα
Ψύχαλος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 96
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8455-56-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Coltivare la vite: Varietà, impianto e potatura
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.75€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-02-2009)
Περίληψη:

Η καλλιέργεια του αμπελιού, για την παραγωγή καρπού και κρασιού είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της γεωργίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Το Αμπέλι" η συντακτική ομάδα καταγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον εμβολιασμό
- Την εγκατάσταση
- Το κλάδεμα και την υποστύλωση
- Τις καλλιεργηηκές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας αμπέλι και συνεχίστε την ιστορία του, απολαμβάνοντας τους υπέροχους καρπούς του.