Βιβλίο
Με κρασί και ελληνικά
Συνταγές για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι καινούριο και ταυτόχρονα οικείο

Νίκη Μηταρέα
Φωτογράφος: Συλλογικό έργο
Φωτογράφος: Αναστασία Αδαμάκη
Φωτογράφος: Νίκος Κράψης
Φωτογράφος: Ολυμπία Κρασαγάκη
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
2014
σ. 224
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-5839-1
Μαγειρική
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 17.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-12-2014)
Περίληψη:

Μαγειρεύοντας "Με κρασί και ελληνικά" θα ανακαλύψετε 60+1 συνταγές απλές, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ο ρόλος του κρασιού στην παρασκευή τους, αλλά και η έμφαση στην εντοπιότητα των υλικών, ώστε να διατηρείται και να εμπλουτίζεται η αυθεντικότητα του γευστικού μας πολιτισμού.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους γοητεύονται από την ιδέα να μαγειρέψουν κάτι που να είναι τόσο γνώριμο, αλλά και να ξαφνιάζει ταυτόχρονα. Είναι η κουζίνα της σύγχρονης ελληνικής καθημερινότητας, που θα μπορούσε να γίνει τόσο κλασική, ώστε να θεωρείται "η κουζίνα της μαμάς" μετά από μια γενιά.