Βιβλίο
Ανατολίτικη κουζίνα

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Κατερίνα Μιχαηλίδου
Επιμέλεια: Λία Τσακτσίρα
Θεσσαλονίκη
Μαλλιάρης Παιδεία
2002
σ. 62
Σχήμα: 19χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-239-567-7
50 Επιλεγμένες Συνταγές: Μαγειρεύω Γρήγορα και Νόστιμα 31
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 2.98€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 27-11-2002)
Περίληψη:

Την ανατολίτικη κουζίνα τη χαρακτηρίζει η "πολυφωνία". Τα βασικά συστατικά της, που την έχουν κάνει γνωστή, είναι η μελιτζάνα, το γιαούρτι, το τουρσί, το κρεμμύδι κ.ά. Εδώ, σας δίνουμε ένα μικρό δείγμα της ανατολίτικης κουζίνας, παραθέτοντας χαρακτηριστικές συνταγές για κρέατα, λαχανικά, ρύζι, γλυκά κτλ.