ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Το Εθνικό κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) παρέχει τη δυνατότητα διαφημιστικής καταχώρισης στην ιστοσελίδα της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ (www.biblionet.gr). Ύστερα από το αίτημα αρκετών ανθρώπων απο τον χώρο του βιβλίου, αποφασίστηκε η φιλοξενία διαφημίσεων (banners) στην ιστοσελίδα με δεδομένη την ευρεία χρήση της από επαγγελματίες στον εκδοτικό κόσμο, συγγραφείς, ερευνητές, μεταφραστές, αλλά και αναγνώστες-βιβλιόφιλους.

Η ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ ως ηλεκτρονική βάση δεδομένων που καταγράφει τη βιβλιοπαραγωγή της χρονιάς (περιέχει πάνω από 130.000 τίτλους βιβλίων on-line), προσφέρει πληρότητα και αξιοπιστία στις υπηρεσίες της. Η συνεχής ενημέρωση και αναβάθμιση αποτελούν μέριμνα των συνεργατών της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ με άμεσο αποτέλεσμα την εντυπωσιακή αύξηση της επισκεψιμότητάς της (ο συνολικός αριθμός των επισκέψεων ξεπέρασε τις 380.000 κατά τον μήνα Σεπτέμβριο).

Οι διαφημίσεις μπορεί να αφορούν εταιρικές καταχωρίσεις/σήματα, καταχωρίσεις για βιβλία ή συγγραφείς (νέες κυκλοφορίες, βραβεύσεις, εκδηλώσεις-παρουσιάσεις, κλπ.) ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό με τον χώρο του βιβλίου (με εξαίρεση τη διαφήμιση πωλήσεων από απόσταση-telemarketing).

Ειδικότερα, οι διαφημιστικές καταχωρίσεις:

Η πώληση θα γίνεται ανά impressions, δηλαδή αριθμό εμφανίσεων banner (μία εμφάνιση δημιουργικού σε μία εμφάνιση ιστοσελίδας).

Μέγεθος banner Impressions Κόστος
468x60 pixels 1.000 1,5 €
120x300 pixels 1.000 2,0 €
120x600 pixels 1.000 3,0 €

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕΚΕΒΙ

[contact-form-7 404 "Not Found"]

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

αρχεία των δημιουργικών πρέπει να είναι σε μορφή κειμένου (html), εικόνας (.jpg ή .gif) ή animated (κινούμενη εικόνα .gif ή Flash .swf) και να μην ξεπερνούν τα 50kb σε μέγεθος αρχείου. Τα banner θα εμφανίζονται επάνω δεξιά (μέγεθος 468x60 pixels) και κέντρο αριστερά (μέγεθος 120x300 ή 120x600 pixels), στην πρώτη σελίδα του κόμβου καθώς και σε όλες τις εσωτερικές σελίδες. Τα banner με ήχο θα πρέπει απαραίτητα να ξεκινούν με τον ήχο απενεργοποιημένο. Η ενεργοποίηση του ήχου θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο με παρέμβαση του χρήστη.

Το site έχει δικαίωμα να αρνηθεί την προβολή ενός πελάτη αν το banner δεν είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί, δημιουργεί τεχνικά προβλήματα στο site ή αν το περιεχόμενό του δεν είναι σύμφωνο με την πολιτική του ΕΚΕΒΙ και της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ. Η εντολή καταχώρισης και η εξόφλησή της θα πρέπει να γνωστοποιούνται στο ΕΚΕΒΙ 3 ημέρες πριν από την έναρξη προβολής της διαφήμισης. Στην εντολή θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία της διαφημιστικής εταιρείας (αν υπάρχει) και της διαφημιζόμενης εταιρείας (Επωνυμία, Επάγγελμα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Fax, Α.Φ.Μ και ΔΟΥ), καθώς και ο τρόπος πληρωμής.

Τα δημιουργικά θα πρέπει να αποστέλλονται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την έναρξη προβολής προκειμένου να γίνει έλεγχος για τη σωστή λειτουργία τους. Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς είναι 50.000 εμφανίσεις (impressions) και η ελάχιστη ποσότητα ανά ημέρα είναι 1.000 εμφανίσεις. Η προτεινόμενη ποσότητα ανά ημέρα είναι 10.000 εμφανίσεις.

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.