ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Αγαπητοί συνεργάτες, Η νέα ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ τέθηκε σε εφαρμογή και για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα ενσωματώνει προτάσεις βελτίωσης. Στη φάση αυτή, η καταγραφή των νέων εκδόσεων γίνεται με αργούς ρυθμούς, λόγω διαφόρων τροποποιήσεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι εκδότες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν αφ' εαυτού τις νέες κυκλοφορίες.
Συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Array
(
[1] => Array
(
[role_id] => 1
[role] => Συγγραφέας
[people] => Array
(
[42016] => Array
(
[contributor_id] => 42016
[name] => Νίκος Ψιλάκης
)
[44879] => Array
(
[contributor_id] => 44879
[name] => Μαρία Ψιλάκη
)
)
)
[2] => Array
(
[role_id] => 2
[role] => Μετάφραση
[people] => Array
(
[68191] => Array
(
[contributor_id] => 68191
[name] => Nicole Raison
)
)
)
[5] => Array
(
[role_id] => 5
[role] => Φωτογράφος
[people] => Array
(
[42016] => Array
(
[contributor_id] => 42016
[name] => Νίκος Ψιλάκης
)
)
)
)
Huile d'olive
Το ελαιόλαδο: Ο πολιτισμός της ελιάς
La civilisation del'olivier: Le secret de la bonne santé: Conseils pour son utilisation correcte
- Εκδοτης: Εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ
- Διαθεσιμοτητα: Κυκλοφορεί
- Ημ. Εκδοσης: 01/01/2002
- Ημ. 1ης εκδοσης: 01/01/2002
- Περιοχη: Ηράκλειο Κρήτης
- ISBN: 978-960-7448-34-7
- Τιμη
8.16€
- Γλωσσα Πρωτοτυπου: ελληνικά
- Μεταφραση απο: ελληνικά
- Τυπος: Βιβλίο
- Δεσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
- Σελιδες: 174
- Διαστασεις (cm): 22x12
- Βαρος (gr): 334
- Σημειωσεις: Avec 130 recettes.
Συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
We use cookies to enhance your experience. By clicking "Accept All Cookies," you agree to the use of all cookies on our website.