Βιβλίο
Pasta Italia
250 αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ιταλίας

Cristina Blasi
Gabriella Mari
Μεταφραστής: Χριστίνα Ελιασά
Φωτογράφος: Marco Lanza
Φωτογράφος: Walter Mericchi
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2005
σ. 256
Σχήμα: 28χ23
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-441-131-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Italian pasta: Region by region
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 09-02-2011)
Περίληψη:

Διάσημοι σεφ από τη Σχολή Μαγειρικής της Φλωρεντίας αποκαλύπτουν τα μυστικά της pasta και σας προσκαλούν για ένα γευστικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Ακολουθήστε τα βήματά τους ως το Πιεμόντ και γευθείτε ανιολότι με λευκή τρούφα, επισκεφθείτε τη Λομβαρδία και απολαύστε πικάντικα τορτέλι με αμαρέτι και μπαχαρικά και ανακαλύψτε τις νοστιμιές της Τοσκάνης μέσα από τα υπέροχα μπαβέτε με σάλτσα πάπιας. Το "Pasta Italia" περιλαμβάνει 250 υπέροχες αυθεντικές συνταγές για να δημιουργήσετε κι εσείς τη δική σας γευστική πανδαισία, φέρνοντας την Ιταλία... στο πιάτο σας!