Βιβλίο
Μεγαλώνοντας ένα κουτάβι
Επιλογή, αγορά, ανατροφή, εκπαίδευση

Esther Verhoef - Verhallen
Μετάφραση: Πασχαλία Ρήγα
Φωτογράφος: Esther Verhoef - Verhallen
Θεσσαλονίκη
Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 125
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8208-17-9
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-02-2006)
Περίληψη:

Όποιος αποφασίζει να πάρει ένα νεαρό κουτάβι σαν ένα νέο συγκάτοικο, πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων τι πρόκειται να ξεκινήσει, γιατί το σκυλί έχει κάποιες απαιτήσεις από το αφεντικό του και από τα άλλα μέλη της οικογένειας όσον αφορά την ανατροφή του. Ένα σκυλί που έχει ανατραφεί σωστά είναι πηγή χαράς και διασκέδασης και δεν επιβαρύνει κανένα. Οι βάσεις γι' αυτό τον ευχάριστο σύντροφο τίθενται στους πρώτους μήνες της ζωής, από ένα αφεντικό το οποίο γνωρίζει πώς να αναθρέψει και να φροντίσει το σκυλί του.
Στο βιβλίο "Μεγαλώνοντας ένα κουτάβι", αναφέρονται πληροφορίες για το πώς θα μετατρέψετε ένα κουτάβι σε ένα καλά ισορροπημένο ενήλικο σκύλο, για οποιονδήποτε (μελλοντικό) ιδιοκτήτη σκύλου. Από την στιγμή της επιλογής ενός κουταβιού, οδηγήστε σε πολλές αποφάσεις, τις οποίες θα πρέπει να πάρετε σε σχέση με το κουτάβι.
Πέρα από την καθαριότητα και την καλά οργανωμένη μεταχείριση από όλες τις απόψεις μεγαλώνοντας ένα σκυλί το παρόν βιβλίο "Μεγαλώνοντας ένα κουτάβι" είναι ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για κάθε ιδιοκτήτη σκύλου.