Βιβλίο
Διοικητική λογιστική

Ray H. Garrison
Eric W. Noreen
Μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 896
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-209-930-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Managerial Accounting
Κυκλοφορεί
Τιμή: 89.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Η Διοικητική Λογιστική των Garrison και Noreen είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διδακτικά βιβλία στον ομώνυμο κλάδο και έχει πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες εκδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η 10η αμερικανική έκδοση του βιβλίου, προσαρμοσμένη στις ελληνικές ανάγκες, είναι ενημερωμένη με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή πραγματικότητα, αλλά διατηρεί και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στα οποία οφείλεται η πρωτοφανής επιτυχία και μακροβιότητα του βιβλίου.
Οι συγγραφείς ακολουθούν μια δοκιμασμένη πρακτική προσέγγιση. Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με αναφορά των μαθησιακών στόχων, δηλαδή τι αναμένεται να γνωρίζει ο αναγνώστης όταν ολοκληρώσει τη μελέτη του κεφαλαίου. Οι συγγραφείς έχουν το χάρισμα να παρουσιάζουν απλά ακόμα και τις περίπλοκες έννοιες, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα, ενώ σε κάθε κεφάλαιο υπάρχει η ενότητα "Η διοικητική λογιστική στην πράξη", όπου αναφέρεται μια απλή ή σύνθετη πραγματική κατάσταση που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει μια εταιρεία και η οποία σχετίζεται με την ύλη του κεφαλαίου.
Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από περίληψη, λυμένα προβλήματα ανακεφαλαίωσης, γλωσσάριο, ερωτήσεις και εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ασκήσεων για την τάξη. Οι ασκήσεις που προτείνονται στους σπουδαστές διακρίνονται σε απλές ασκήσεις, σύνθετα προβλήματα και ακόμη πιο σύνθετες περιπτώσεις, ενώ πάντοτε αναγράφεται ο μαθησιακός στόχος (ή οι στόχοι) με τον οποίο συναρτάται κάθε επιμέρους άσκηση, πρόβλημα ή περίπτωση.