Βιβλίο
e-επιχειρείν

Michael J. Cunningham
Μετάφραση: Σοκοδήμος Ανδρέας
Αθήνα
Γκιούρδας Μ.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 276
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-512-493-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Smart Things to Know About E-Business
Έξυπνες Ιδέες 10
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-05-2011)
Περίληψη:

Έχουμε φτάσει σε μια νέα φάση της ανάπτυξης του Διαδικτύου και του Παγκόσμιου Ιστού, που ίσως είναι πιο τρομακτική ακόμα και από την πρώτη. Πολλοί οργανισμοί έχουν ήδη μετακινηθεί στον τομέα αυτό, αλλά οι κανόνες συνεχίζουν να αλλάζουν. Οι έξυπνοι μάνατζερ γνωρίζουν ότι τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο τρόπος με τον οποίο ασπαζόμαστε το e-επιχειρείν θα καθορίσει τις δυνατότητές μας για επιτυχία.
Αν θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε για το e-επιχειρείν, το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο για εσάς. Ο συγγραφέας παρέχει μια ολοκληρωμένη βάση για τις αρχές του e-επιχειρείν από την τεχνολογία και τα πρώτα βήματα, στο μάρκετινγκ, στη στρατηγική, στη φροντίδα για τον πελάτη και τη διατήρησή του. Το βιβλίο αυτό προχωρεί και πέρα από τα βασικά για να εξετάσει τις νέες τάσεις που εμφανίζονται, καθώς το e-επιχειρείν στρέφεται από τα λόγια στα κέρδη και συγκεκριμένα:
-τα μοντέλα από επιχείρηση προς επιχείρηση,
-την επανάσταση της ταχύτητας,
-τους εταίρους και τις συνεργασίες,
-τα μοντέλα από συνάδελφο σε συνάδελφο και τα μοντέλα για την κοινότητα και τέλος
-τη νέα στρατηγική σκέψη.
Το βιβλίο αυτό σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να καταλάβετε πού είναι κρυμμένα τα μυστικά πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Τα έξυπνα στελέχη γνωρίζουν ότι πρέπει να καταλάβουν την τεχνολογία, τον αντίκτυπό της στον οργανισμό και τη σπουδαιότητα των νέων επιχειρησιακών μοντέλων. Το βιβλίο αυτό είναι το πιο πλήρες βιβλίο βασικών γνώσεων σε αυτόν τον τομέα ο οποίος γνωρίζει τόσο γρήγορες αλλαγές. Διαβάστε το και θα διαπιστώσετε ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη σας θα απογειωθούν!