Βιβλίο
Μάρκετινγκ

John L. Mariotti
Μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος
Αθήνα
Γκιούρδας Μ.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 308
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-512-484-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Smart Marketing
Έξυπνες Ιδέες 9
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-05-2011)
Περίληψη:

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μάρκετινγκ έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή χάρη στο Διαδίκτυο, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και στην παγκόσμια έκρηξη στις επικοινωνίες και στην υπολογιστική υποδομή. Πιθανότατα έχουν δίκιο, αλλά τα έξυπνα στελέχη μάρκετινγκ γνωρίζουν ότι ακόμα και στη νέα οικονομία τα βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ ισχύουν όσο
ποτέ άλλοτε.
Τα έξυπνα στελέχη μάρκετινγκ θα εκμεταλλευτούν γρήγορα τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Τα πιο ευφυή στελέχη γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι άνθρωποι και οι σχέσεις παίζουν κάποιο ρόλο, ειδικότερα στο μάρκετινγκ. Οι πελάτες έχουν κίνητρα, συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες, και τα έξυπνα στελέχη μάρκετινγκ παραμένουν κοντά τους.
Αν θέλετε πραγματικά να γίνετε ένα κορυφαίο στέλεχος μάρκετινγκ, επιλέξατε το κατάλληλο βιβλίο. Το βιβλίο αυτό σας δίνει ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για να μείνετε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση του θα καταλάβετε τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μάρκετινγκ:
- Πρέπει να έχετε κάποιο σχέδιο
- Πλησιάστε τον πελάτη
- Προετοιμαστείτε κατάλληλα
- Φροντίστε να θυμάστε τις σχέσεις
- Χρησιμοποιήστε την ταχύτητα και την εμβέλεια της τεχνολογίας.
Για να γνωρίζετε άριστα το θέμα του μάρκετινγκ στη σύγχρονη εποχή που οι γνώσεις τρέχουν, οι χιονοστοιβάδες των πληροφοριών πληθαίνουν, και το Διαδίκτυο βρίσκεται παντού, ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσιάζει εκρηκτική ανάπτυξη, πρέπει να κάνετε έξυπνες ενέργειες και να παίρνετε σωστές αποφάσεις πιο γρήγορα και καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Αν δεν το κάνετε θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά. Το βιβλίο αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας στον κόσμο των επιχειρήσεων. Προσέξτε τις πωλήσεις σας και τότε η εταιρεία και η καριέρα σας θα απογειωθούν!
Έξυπνα λόγια:
Δεκαετία του 1980: Ετοιμαστείτε, στοχεύατε, πυροβολήστε! Δεκαετία του 1990: Ετοιμαστείτε, πυροβολήστε, στοχεύστε! Δεκαετία του 2000: Πυροβολείτε συνεχώς!