Βιβλίο
Κανόνες πολέμου
Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση

Ευτύχης Βαρδουλάκης
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 188
Σχήμα: 23χ15
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-442-401-6
Σημειώσεις: Πρόθεμα: Καθηγητής Α. - Ι. Δ. Μεταξάς.
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.18€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-06-2006)
Περίληψη:

Πώς διεξάγεται μια εκλογική εκστρατεία; Ποια είναι η απαραίτητη ψυχολογική, πολιτική, οργανωτική προετοιμασία για κάθε υποψήφιο; Τι πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος στη διαμόρφωση της εκλογικής του στρατηγικής; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα πολιτικά και επικοινωνικά όπλα που διαθέτει;
Οι "Κανόνες Πολέμου" δίνουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Δεν περιλαμβάνουν προκατασκευασμένες λύσεις, αλλά δίνουν έμφαση, με πρακτικό και δεικτικό τρόπο, στη λογική και στην ουσία που πρέπει να διέπει κάθε επιμέρους δράση μιας εκστρατείας. Κάνουν σαφή διάκριση των κυρίων και προεχουσών απαιτήσεων μιας εκστρατείας και υποδεικνύουν τεχνικές για την ανάλυση του εκλογικού σώματος και το χειρισμό των παραγόντων που εμπλέκονται σε μια εκστρατεία.
Η κατανόηση αυτών των δεδομένων είναι, εξάλλου, το στοιχείο που επιτρέπει στον κάθε υποψήφιο να προσαρμόσει τους "κανόνες" στις δικές του ανάγκες.
Παρότι πρόκειται για ένα τυπικό εγχειρίδιο εκλογικής εκστρατείας, το βιβλίο αυτό έχει ευρύτερη χρησιμότητα, μια που απευθύνεται σε όλους όσοι τίθενται σε δημόσια κρίση ή διεκδικούν διάφορα αξιώματα.