Βιβλίο
Ημερολόγιο επιτυχίας 2007
Ένας χρόνος με την ψυχολόγο Σμαρούλα Παντελή

Σμαρούλα Παντελή
Εικονογράφος: Νίκος Μαρουλάκης
Αθήνα
Μίνωας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 368
Σχήμα: 16χ12
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-699-359-6
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 15.50€ Φ.Π.Α.: 23%
(Τελευταία Ενημέρωση: 30-04-2013)
Περίληψη:

Μια καινούρια χρονιά αρχίζει και αυτή τη φορά σας βρίσκει οργανωμένους μ' ένα Ημερολόγιο Επιτυχίας στα χέρια. Αν λοιπόν για σας η επιτυχία είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της χρονιάς, τότε σίγουρα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, από πλευρά ημερολογίου τουλάχιστον!
Και για να πάρουμε τα πράγματα σωστά από την αρχή, η επιτυχία δεν μπορεί να έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή τη χρονιά, γιατί ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια και για φέτος, αλλά και για κάθε χρονιά είστε μόνο εσείς. Αν το δείτε έτσι, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.
Η χρήση του ημερολογίου θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την επιτυχία καλύτερα και να γίνετε πραγματικοί φίλοι. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί όταν σκεφτόμαστε την επιτυχία πρέπει να μας διακατέχουν συναισθήματα χαράς και ευφορίας και όχι άγχους και αγωνίας. Την επιτυχία δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε όταν βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, γιατί ακόμη κι αν τα καταφέρουμε σε κάτι, δεν μπορούμε να το χαρούμε από την ένταση που κουβαλάμε και που δημιουργήθηκε μέσα μας από τη μεγάλη προσπάθεια.
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας δούμε την επιτυχία σαν μια φίλη που θα νοιαζόμασταν γι' αυτήν και θα της φερόμασταν τρυφερά και με σεβασμό.
Αξιοποιήστε το ημερολόγιο μαθαίνοντας να εναρμονίζετε την επιτυχία μα τα όρια, το μέτρο και τη χαρά.
Καλή χρονιά!