Βιβλίο
Ο μυστικός διάδοχος
Μυθιστόρημα

Alessia Tucci
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 302
Σχήμα: 23χ15
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-441-495-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: L' erede segreto o il mistero dell' identità
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.09€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-09-2006)
Περίληψη:

Γεννήθηκε μέσα στην απέραντη σιγή της νύχτας των Ιμαλαΐων. Τον ονόμασαν Ντιντέντα που σημαίνει "Αυτός που τον έθρεψαν τ' άστρα", μα ο ερχομός του στη ζωή έμεινε κρυφός. Ήταν μια σιωπηρή συμφωνία ανάμεσα σε επτά ανθρώπους και στη νύχτα. Για τον υπόλοιπο κόσμο, εκείνο το βράδυ του Μαΐου το βρέφος, ο γιος του βασιλιά Ντγιολέντρα και της βασίλισσας Ντιάβρια, ο μοναδικός διάδοχος του θρόνου της Γκαμπάλ, είχε πεθάνει.
Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο θείος του σκότωσε το βασιλικό ζεύγος και κατέλαβε την εξουσία. Δε γνώριζε τίποτε για την ύπαρξη του αγοριού, ώσπου, τυχαία, έπεσε στα χέρια του ένα σημείωμα. Μιλούσε για έναν πρίγκιπα, για το νόμιμο κυβερνήτη του Ασημένιου Παλατιού και τη μεγαλύτερη απειλή στα σχέδιά του! Πού βρισκόταν, λοιπόν, αυτό το αγόρι; Και γιατί δεν το είχε δει ποτέ κανένας;
Αγνοώντας τα πάντα για την πραγματική του ταυτότητα, ο Ντιντέντα φυγαδεύτηκε στην Ιταλία. Βρέθηκε στο πελώριο κάστρο μιας θλιμμένης κόμισσας, πασχίζοντας να καταλάβει τι γύρευε ξαφνικά μακριά από την πατρίδα του. Η περιέργεια του τον οδήγησε σε ένα παράξενο ορφανοτροφείο και από εκεί, στα υπόγεια κανάλια της Μπολόνια. Αντιμέτωπος τώρα με ένα πλήθος από μικροσκοπικά πλάσματα γεμάτα ρυτίδες, μια όμορφη ταξιδιώτισσα που τη λένε Αντέλε και τα αμέτρητα περάσματα της υπόγειας Λευκής Πόλης, ο Ντιντέντα ίσως ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του και ίσως... ξεφύγει από έναν ολόκληρο στρατό που τον αναζητά με λυσσαλέα αποφασιστικότητα.