Βιβλίο
Όταν κλαίει ένα μωρό
Γιατί κλαίνε τα μωρά, πως αισθάνονται οι γονείς, τι μπορείτε να κάνετε

Sheila Kitzinger
Μεταφραστής: Ηλίας Παπαζαχαρίας
Αθήνα
Susaeta
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 176
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-84-305-1831-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Understanding your Crying Baby
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 5.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 04-04-2013)
Περίληψη:

Οι γονείς ενός μωρού που κλαίει υπερβολικά δέχονται συμβουλές από παντού, πολλές από τις οποίες είναι αντικρουόμενες και λίγες είναι χρήσιμες. Ως απάντηση στον καταιγισμό των βιβλίων αυστηρότητας και πειθαρχίας,τα οποία συστήνουν στους γονείς να αντιμετωπίζουν ανυποχώρητα ή να αγνοούν το κλάμα του μωρού τους, η διάσημη μελετητής τοκετού Sheila Kitzinger έγραψε αυτό το χρήσιμο βιβλίο.
Είτε αισθάνεται μοναξιά, είτε πεινάει, είτε νιώθει πλήξη, είτε βρίσκεται σε υπερδιέγερση ή πονάει, πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κλαίει ένα μωρό. Το κλάμα είναι μια μέθοδος επικοινωνίας και οι γονείς πρέπει να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν το αίτιο ώστε να εφαρμόζουν την καλύτερη λύση. Στο "Όταν κλαίει ένα μωρό", η Sheila Kitzinger εξετάζει τους λόγους για τους οποίους κλαίνε τα μωρό και παρέχει πρακτική βοήθεια για να τα ηρεμήσετε, καθώς και τρόπους "συζήτησης" μαζί τους, για να κατανοήσετε τις ανάγκες τους.
Αντλώντας πληροφορίες από τις εμπειρίες ζωής εκατοντάδων γυναικών που έγιναν μητέρες και κατάφεραν με επιτυχία να ζήσουν με το κλάμα του μωρού τους, το "Όταν κλαίει ένα μωρό" δίνει πραγματικά θάρρος και πρακτικές συμβουλές σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για το ζωηρό μωρό τους.