Βιβλίο
Μασάζ
Διώξτε τις εντάσεις και τα άγχη της πολυάσχολης ζωής

Αϊλιάν Μπέντλεϊ
Γρηγόρης Α. Μηλιαρέσης
Αθήνα
Αλκίμαχον
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 128
Σχήμα: 20χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6623-21-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: A Gaia Busy Person's Guide: Massage
Οδηγός για Πολυάσχολους Ανθρώπους
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.35€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-10-2008)
Περίληψη:

Είτε δουλεύετε στο γραφείο, βρίσκεστε στο σπίτι ή είστε έξω στην ύπαιθρο, το πιθανότερο είναι ότι η μέρα σας είναι γεμάτη από δουλειές και οι εβδομάδες σας διαδέχονται η μια την άλλη, χωρίς να σας επιτρέπουν να βρίσκετε χρόνο για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να διώξετε το στρες.
Το βιβλίο αυτό είναι μέρος μιας σειράς γρήγορων οδηγών αναφοράς που προσφέρουν εύκολες συνταγές για ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο. Η σειρά παρουσιάζει γνωστές και καθιερωμένες θεραπείες και σας δείχνει πώς να ξεκλέψετε μερικά λεπτά από την ημέρα σας και να τα κάνετε κομμάτι του προγράμματός σας. Βουτώντας μέσα στα ευεργετήματα κάθε θεραπείας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία.
Το "Οδηγοί για Πολυάσχολους Ανθρώπους: Μασάζ" θα σας προσφέρει προγράμματα μασάζ, καθώς και αποτελεσματικές θεραπείες για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους της ζωής σας. Οι απλές αυτές τεχνικές παρουσιάζονται βήμα προς βήμα, καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από συνηθισμένες παθήσεις και σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής σας ζωής -από τη μείωση της έντασης, της κούρασης και των πόνων, μέχρι την ανανέωση της ενέργειάς σας, τη βελτίωση της προσοχής σας και την τόνωση της αυτοπεποίθησης και της λάμψης σας.

Θέματα: