Βιβλίο
Σιωπηλός άγγελος

Colleen McCullough
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 345
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-450-880-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Angel
Bell Best Seller 880
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.10€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-11-2006)
Περίληψη:

Η ζωή της Χάριετ Πουρσέλ αλλάζει αμετάκλητα στα είκοσι ένα της χρόνια, τη στιγμή που βγαίνει για τελευταία φορά από το ευυπόληπτο πατρικό της στα προάστια. Αγνοώντας τις διαμαρτυρίες του πατέρα της, ότι "μόνο ανόητοι, μποέμ και πόρνες" ζουν στο Κινγκς Κρος -μια ζωντανή περιοχή στο κέντρο του Σίδνεϊ- μετακομίζει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρίας Ντελβέκιο Σουάρτς.
Η εκπληκτική κυρία Σουάρτς, που κερδίζει τα προς το ζην λέγοντας τη μοίρα, ανοίγει τα αθώα μάτια της Χάριετ στον πραγματικό κόσμο -έναν κόσμο συγκινήσεων, πάθους και περιπέτειας- ωθώντας την να απελευθερωθεί από τις συμβάσεις και τους περιορισμούς με τις οποίους ανατράφηκε.
Όμως όσο μαθαίνει τη ζωή και τον έρωτα, η Χάριετ ανακαλύπτει ότι το να ακολουθείς την καρδιά σου δεν είναι πάντα εύκολο και πως το μέλλον μπορεί να μην είναι τόσο διάφανο όσο δείχνει η κρυστάλλινη σφαίρα της σπιτονοικοκυράς της.
Μόνο για ένα πράγμα είναι σίγουρη: για την αγάπη της για το κοριτσάκι της κυρίας Σουάρτς, που δεν μπορεί να μιλήσει. Η γλυκιά τετράχρονη Φλο τη μαγεύει από την πρώτη στιγμή, κι ένας άρρηκτος δεσμός δημιουργείται ανάμεσά τους.
Αλλά, όπως θα διαπιστώσει σύντομα, το να προστατεύεις αυτούς που αγαπάς μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πράγμα απ' όλα...