Βιβλίο
Πώς να ολοκληρώνετε τις δουλειές σας
Η τέχνη της παραγωγικότητας χωρίς στρες

David Allen
Μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 320
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 960-209-977-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Getting Things Done
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Φανταστείτε πως είστε πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για ό,τι κάνετε· πως πετυχαίνετε περισσότερα στη ζωή σας με λιγότερη προσπάθεια· πως έχετε περισσότερη ενέργεια και λιγότερο άγχος. Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται εξωπραγματικά, αλλά δεν είναι. Τα διδάγματα του David Allen μπορούν να σάς βοηθήσουν να τα υλοποιήσετε και δίνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις: τι να κάνω, πότε να το κάνω και πώς να το κάνω;
Το «Πώς να ολοκληρώνετε τις δουλειές σας» είναι ένας οδηγός για να ελέγχετε πλήρως το φόρτο εργασίας σας, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, και κατ' επέκταση να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή σας. Ουσιαστικά, το βιβλίο αποκαλύπτει απλές διαδικασίες που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε και οι οποίες θα βελτιώσουν σε τεράστιο βαθμό την ικανότητά μας να χειριζόμαστε προορατικά και εποικοδομητικά την απλή και χειροπιαστή καθημερινή πραγματικότητα.
Ανακαλύψτε τις πανίσχυρες μεθόδους του David Allen και αυξήστε σε τεράστιο βαθμό την προσωπική σας οργάνωση, την αποτελεσματικότητά σας και τα δημιουργικά σας αποτελέσματα, στη δουλειά και τη ζωή σας εν γένει.
Διαβάζοντας το βιβλίο, θα μάθετε:
- Να επαναξιολογείτε στόχους και να παραμένετε εστιασμένοι, ακόμα και σε μεταβαλλόμενες καταστάσεις.
- Να εφαρμόζετε τον κανόνα «κάνε το, ανάθεσέ το, ανάβαλέ το, απόρριψέ το» για να αδειάζετε το κουτί των εισερχομένων σας.
- Να σχεδιάζετε και να απεμπλέκετε έργα.
- Να υπερνικάτε τα αισθήματα σύγχυσης, αγωνίας, και απελπισίας.
- Να αισθάνεστε καλά για όσα δεν κάνετε.