Βιβλίο
Η ερώτηση πίσω από την ερώτηση!
Τι πρέπει πραγματικά να ρωτάτε τον εαυτό σας: Η εφαρμογή της ατομικής υπευθυνότητας στην εργασία και τη ζωή

John G. Miller
Μετάφραση: Ανδρέας Σοκοδήμος
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 138
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-209-971-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: QBQ! The Question Behind the Question
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό μάς δείχνει πώς μπορεί να γίνει καλύτερη η ζωή μας, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για την ακρίβεια, μας δείχνει πώς μπορούμε εμείς οι ίδιοι να την κάνουμε καλύτερη!

Θέτοντας στο επίκεντρο την έννοια της ατομικής υπευθυνότητας και διατυπώνοντας τα κατάλληλα ερωτήματα στον εαυτό μας, μπορούμε να επωφεληθούμε ανυπολόγιστα. Σε αυτά τα στοιχεία επικεντρώνεται ο συγγραφέας του βιβλίου και μάς αποκαλύπτει το κλειδί για μια πιο επιτυχημένη και χαρούμενη ζωή.

Συνήθως έχουμε την τάση να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους ή να κατηγορούμε τις συνθήκες για όσα μας συμβαίνουν. Έτσι όμως αρνούμαστε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να την αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αν έχετε ακούσει από άλλους ή διατυπώσει κι εσείς οι ίδιοι ερωτήσεις σαν κι αυτές που ακολουθούν, το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εσάς:
- Ποιος φταίει;
- Πότε επιτέλους θα μου δείξει κάποιος τι πρέπει να κάνω;
- Γιατί να συμβαίνει αυτό σε μένα;
- Ποιος θα δώσει λύσεις στο πρόβλημα;
Μέσα από ευχάριστες ιστορίες , ο John G. Miller μάς προσφέρει έναν πρακτικό οδηγό. Μας δείχνει πώς μπορούμε να αφήσουμε κατά μέρος τα παράπονα, την αναβλητικότητα και την εκτόξευση κατηγοριών προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ζήτημα δεν είναι να αλλάξουμε τους άλλους γύρω μας, αλλά τον εαυτό μας!