Βιβλίο
Τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας των μεγάλων σεφ

Irvine Welsh
Μεταφραστής: Αλέξης Καλοφωλιάς
Υπεύθυνος Σειράς: Τάσος Νικογιάννης
Αθήνα
Οξύ
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 506
Σχήμα: 23χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-436-146-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Bedroom Secrets of the Master Chefs
Παρα-Μόρφωση
Κυκλοφορεί
Τιμή: 10.04€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 09-06-2015)
Περίληψη:

Ο Ντάνι Σκίνερ, περιβαλλοντολόγος, κάνει σκοπό της ζωής του να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτό που ονομάζεται Τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας των μεγάλων σεφ. Πιστεύει βαθιά ότι η αποκάλυψη αυτών των απόρρητων πληροφοριών είναι το κλειδί για να κατανοήσει γενετικά τον εαυτό του, αλλά και τις εξαρτήσεις του, που απειλούν να καταστρέψουν τη ζωή του.
Το ταξίδι του τον οδηγεί από το Εδιμβούργο στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά αυτό που ο Σκίνερ, λάτρης του ποτού και των γυναικών, δεν περιμένει, είναι ότι θα βρει τη νέμεση στο πρόσωπο του Μπράιαν Κίμπι. Το έμμονο μίσος του για τον Κίμπι θα τον παραλύσει, απειλώντας να καταστρέψει όχι μόνο την αποστολή του, αλλά και όλους αυτούς που αγαπά. Όταν ο Κίμπι κολλάει έναν μυστηριώδη ιό, ο Σκίνερ συνειδητοποιεί ότι η μοίρα του είναι συνυφασμένη με αυτήν του άσπονδου εχθρού του, και έρχεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα...
Τα "Μυστικά της κρεβατοκάμαρας των μεγάλων σεφ" είναι ένα γοτθικό παραμύθι για τις μεγάλες εμμονές της εποχής μας: το φαγητό, το σεξ, τη διασημότητα· ένα ψυχογράφημα του αντρικού ανταγωνισμού, που αναλύει την έννοια της ταυτότητας και του ανήκειν.

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιώτα ΣυκιώτηIrvine Welsh. Να τρως καλά, να κάνεις πολύ σεξ, να είσαι διάσημοςwww.indexonline.gr22/4/2011