Βιβλίο
ECDL WebStarter με το FrontPage 2003
Syllabus Version 1.5

Μάνος Λεόντιος
Αναστασία Γαβανά
Νίκος Μανωλάκος
Αθήνα
Γκιούρδας Β.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 410
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-387-527-7
Περιέχει: CD
Κυκλοφορεί
Τιμή: 22.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-06-2011)
Περίληψη:

Το βιβλίο αυτό παρέχει όλες τις απαραίτητες βασικές γνώσεις σχεδίασης, δημιουργίας και δημοσίευσης δικτυακών τόπων που χρειάζεται κάθε άτομο που θέλει να πιστοποιηθεί για το πρόγραμμα πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων δημιουργίας ιστοσελίδας ECDL WebStarter.
Η Εξεταστέα Ύλη του ECDL WebStarter καλύπτεται πλήρως, ενώ παρέχονται ειδικά παραδείγματα και επαναληπτικές ασκήσεις που προετοιμάζουν μεθοδικά τον υποψήφιο για τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL WebStarter. Επίσης, ο αναγνώστης θα είναι στη θέση να εκτελέσει απλές εργασίες συγγραφής κώδικα αλλά και εργαστεί σε βασικό επίπεδο ικανότητας, έτσι ώστε να παράγει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα επεξεργασίας ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας κείμενο, πίνακες, υπέρ-συνδέσεις, πλαίσια (frames) και φόρμες. Επιπλέον θα χρησιμοποιεί εικόνες σε ένα δικτυακό τόπο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MS FrontPage 2002/ 2003. Ακόμη, σε ειδικά παραρτήματα στο τέλος του βιβλίου καλύπτονται συνοπτικά τα δυναμικά στοιχεία του FrontPage 2002/2003 που δεν αναλύονται στο κύριο μέρος του βιβλίου καθώς και χρήσιμες πρακτικές σχεδίασης ιστοσελίδων.
Τέλος, το βιβλίο περιέχει συνοδευτικό CD-ROM, που περιλαμβάνει τα αρχεία εργασίας που χρειάζεται ο εκπαιδευόμενος για την ολοκλήρωση των ασκήσεων και τις λύσεις των ασκήσεων καθώς και μια επαναληπτική άσκηση, και ένα δείγμα τεστ για το πιστοποιητικό ECDL WebStarter, μαζί με τα αρχεία εργασίας του και δείγματα απαντήσεων.