Βιβλίο
Τίμαιος
Απόδοσις εις την νεοελληνικήν Ανέστης Κεραμυδάς. Απαντήσεις εις τους μεταφραστάς, αναλυτάς και ερμηνευτάς του Πλατωνικού έργου

Πλάτων
Μετάφραση: Ανέστης Κεραμυδάς
Θεσσαλονίκη
Ιερά Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 428
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-88752-8-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αρχαία ελληνικά
Σημειώσεις: Περιλαμβάνεται το πρωτότυπο κείμενο. Εισαγωγή, σχόλια: Ανέστης Κεραμυδάς. Γεωμετρικά βοηθήματα: Ηλίας Μπολίκης - Ταβουλάρης.
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 25.48€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 29-01-2007)
Περίληψη:

Σεβαστή αναγνώστρια και σεβαστέ αναγνώστη, το βιβλίο τούτο είναι η μεγάλη απάντησις εις τους πολυάριθμους καθηγητάς του κατεστημένου, οι οποίοι προσπαθούν με σωνιστική και αγγλοσαξωνική λύσσα να παραποιήσουν τα αληθινά ιστορικά γεγονότα της παν-ιερής ελληνικής φυλής.
Επιθυμούν σφόδρα οι -δια ολίγον ακόμη- εξουσιασταί να αλλοιώσουν τας ηθικάς, φιλοσοφικάς και επιστημονικάς αξίας του Πλάτωνος και όλων των αειπαμμεγίστων Ελλήνων σοφών.
Ο "Τίμαιος" του Πλάτωνος ήτο και είναι ιερόν έργο. Ο δε συγγραφεύς Ανέστης Κεραμυδάς δίδει την πρέπουσα απάντηση εις τους μεταφραστάς, αναλυτάς και ερμηνευτάς του "Τίμαιου", διότι μόνο κατ' αυτόν τον τρόπο θα λάμψει η πραγματική αλήθεια.
Το ανά χείρας βιβλίον δίδει πρώτη φορά εις το φως της δημοσιότητος το κωδικοποιημένον νόημα του Πλάτωνος εις τον "Τίμαιον" ώστε να ενημερωθεί ο καθείς δια το κρυπτόμενον του πλατωνικού έργου!