Βιβλίο
Ελιά και λάδι
Το ελαιόλαδο στην ελληνική μαγειρική

Ρεγγίνα Μουστεράκη
Φωτογράφος: Γιάννης Γιαννέλος
Αθήνα
Κ. Αδάμ Εκδοτική
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 177
Σχήμα: 21χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6689-08-6
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.13€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 25-05-2007)
Περίληψη:

Το βιβλίο περιέχει:
-Το δέντρο και τα προϊόντα της ελιάς.
- Μύθοι και ιστορία της ελιάς.
-Το λάδι και οι ελιές στην ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική.