Βιβλίο
Φενγκ Σούι
Εναρμονίστε τον εσωτερικό με τον εξωτερικό σας χώρο

Ζάιχονγκ Σεν
Μετάφραση: Μαρούλα Κόντη
Επιμέλεια: Μαρία Αποστολοπούλου
Αθήνα
Άλτερ Εγκο Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
2006
σ. 192
Σχήμα: 23χ18
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Feng Shui
Τα Νέα· Ειδικές Εκδόσεις
Σημειώσεις: Επανέκδοση: "Ελληνικά Γράμματα", 2003 (ISBN 960-406-367-7). Copyright: Dorling Kindersley. Προλογίζει ο Stephen Skinner, εκδότης του περιοδικού "Feng Shui for Modern Living". Ειδική έκδοση των εκδόσεων "Ελληνικά Γράμματα" για την εφημερίδα "Τα Νέα". Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με "Τα Νέα-Σαββατοκύριακο".
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 5.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-06-2007)
Περίληψη:

Η Ζάιχονγκ Σεν, ειδικός του φενγκ σούι -του αρχαίου κινεζικού τρόπου διαρρύθμισης του χώρου μες στον οποίο ζούμε, θα σας βοηθήσει μέσα από αυτό τον πρακτικό οδηγό να αποκτήσετε τύχη στη ζωή - τις σχέσεις και την καριέρα σας, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες για την εφαρμογή των αρχών του φενγκ σούι στο περιβάλλον σας.
- Απλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσετε το τσι - την κοσμική δύναμη της ζωής.
- Τοποθέτηση και διόρθωση σημαντικών στοιχείων του σπιτιού, όπως είναι οι πόρτες, τα παράθυρα, οι σκάλες και τα δωμάτια.
- Προτάσεις για διακόσμηση -από τα κατάλληλα χρώματα για τα διάφορα δωμάτια, μέχρι τα φυτά εσωτερικού χώρου και τους καθρέφτες.
- Λύσεις για την εξισορρόπηση των γιν (θηλυκών) και γιανγκ (αρσενικών) υλικών, που θα φέρουν την αρμονία σε κάθε δωμάτιο.
- Έγχρωμες φωτογραφίες και εικονογραφημένα σχέδια για τα κλειδιά του φενγκ σούι.