Βιβλίο
Ιστορία Ε΄ δημοτικού

Συλλογικό έργο
Γ. Γρυντάκης
Γ. Δάλκος
Ά. Χόρτης
Έ. Χόρτης
Υπεύθυνος Σειράς: Σίνος Γκιώκας
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 263
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-442-994-3
Ελληνική Εκπαίδευση
Ονομασία Υποσειράς: Δημοτικό
Περιέχει: Ένθετο με απαντήσεις στις ερωτήσεις - δραστηριότητες του τετραδίου εργασιών και στις προτεινόμενες ερωτήσεις αντικειμενικού τύπου.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.41€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 03-07-2007)
Περίληψη:

Το βοήθημα "Ιστορία Ε΄ Δημοτικού, Στα βυζαντινά χρόνια" απευθύνεται στους μαθητές της Ε΄ Δημοτικού και στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Δημοτικό σχολείο. Στόχος του είναι να βοηθήσει τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μαθήματος και να κατανοήσουν βαθύτερα το περιεχόμενο του σχολικού βιβλίου.

Το νέο σχολικό βιβλίο παρουσιάζει ιδιαιτερότητες τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από άποψη μεθοδολογικής προσέγγισης. Το βοήθημά μας επιχειρεί να διευκολύνει εκπαιδευτικούς και μαθητές, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την περιληπτική παρουσίαση των γεγονότων, τις απαιτήσεις επεξεργασίας των ιστορικών πηγών και των ερωτήσεων και του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών. Έτσι η δομή των ενοτήτων του βοηθήματος στηρίζεται στη δομή του σχολικού βιβλίου. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά επιπλέον στοιχεία, που λειτουργούν επικουρικά στη διαδικασία κατανόησης και διευκολύνουν το έργο μαθητών και εκπαιδευτικών. [...]

(από την εισαγωγή του βιβλίου)