Βιβλίο
Όχι στα βαθιά, παιδί μου!

John O' Farrell
Μετάφραση: Μαρία Σκαμάγκα
Αθήνα
IntroBooks
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 400
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6680-15-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: May Contain Nuts
Κυκλοφορεί
Τιμή: 19.87€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-03-2013)
Περίληψη:

Η Άλις ποτέ δε φανταζόταν ότι θα κατέληγε έτσι με τα παιδιά της. Το άγχος προσωποποιημένο. Άκουσε για τον κίνδυνο των μετεωριτών και τα αναγκάζει να φοράνε κράνη, όταν παίζουν στον κήπο. Όσο για το ακαδημαϊκό τους μέλλον είναι τόσο αβέβαιο και δύσκολο τη σήμερον ημέρα, ώστε πρέπει να κάνει τα πάντα, για να τους εξασφαλίσει τα καλύτερα.
Έτσι λοιπόν όταν η κόρη της δείχνει ότι δε θα περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις για το καλύτερο ιδιωτικό γυμνάσιο που την προορίζουν, η Άλις κι ο άντρας της αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Τι πιο απλό από το να μεταμορφωθεί η Άλις σε 12χρονη μαθήτρια και να δώσει αυτή εξετάσεις στη θέση της κόρης της.

Το "Όχι στα βαθιά, παιδί μου!" είναι μία απολαυστική σάτιρα για τους σύγχρονους γονείς και τον απόλυτο παραλογισμό που συχνά τους καθηλώνει. Με το ίδιο χιούμορ και την ίδια εμμονή στην κωμική λεπτομέρεια που έχουν εκτοξεύσει και τα προηγούμενα βιβλία του στην κορυφή της λίστας των μπεστ-σέλερ, ο John O' Farrell δημιουργεί κι εδώ ένα βιβλίο αστείο και προκλητικό, που διαβάζοντάς το θα γελάσετε, θα κλάψετε ίσως, αλλά πάνω από όλα θα ορκιστείτε να μη γίνετε ποτέ αυτό το είδος γονιού...