Βιβλίο
Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου
Μια γευστική περιήγηση στην παραδοσιακή κουζίνα των παρυφών του Αρχιπελάγους

Μιχάλης Π. Μαγουλάς
Εικονογράφος: Ειρήνη Μπογδάνου - Μαΐλλη
Αθήνα
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 143
Σχήμα: 21χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-452-030-5
Περιέχει Βιβλιογραφία
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 17.32€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 30-07-2007)
Περίληψη:

Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιώργος Α. ΚιούσηςΑρχιπελαγικά μαγειρέματα"Ελευθεροτυπία"21/10/2010
Γιόλα ΑργυροπούλουΛοιπόν... μαγειρεύουμε;Περιοδικό "Τηλέραμα"16/2/2008