Βιβλίο
Σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια των επιστημών και της τεχνολογίας

Μεταφραστής: Συλλογικό έργο
Μεταφραστής: Σωτηρία Ορφανίδου
Μεταφραστής: Τατιάνα Ραπακούλια
Μεταφραστής: Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος
Μεταφραστής: Νίκος Δραμουντάνης
Μεταφραστής: Βασίλης Παυλίδης
Επιμελητής: Συλλογικό έργο
Επιμελητής: Άγγελος Σαββάλας
Επιμελητής: Σπύρος Σαββάλας
Επιμελητής: Κώστας Σαλτερής
Αθήνα
Σαββάλας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 488
Σχήμα: 28χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-449-438-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Kingfisher Science Encyclopedia
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 39.70€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 30-04-2013)
Περίληψη:

Η "Σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια των επιστηµών και της τεχνολογίας", µε τις εκπληκτικές φωτογραφίες, την πλούσια εικονογράφηση, το έγκυρο και κατανοητό κείµενο, αποτελεί πολύτιµο εργαλείο για τις σχολικές εργασίες, καθώς και χρήσιµο οδηγό αναφοράς για όλη την οικογένεια.

Ο συναρπαστικός αυτός θησαυρός πληροφοριών θα εµπλουτίσει τις γνώσεις των παιδιών και θα προσφέρει στους µαθητές τις επιστηµονικές γνώσεις που χρειάζονται στον σηµερινό, όλο και πιο απαιτητικό κόσµο.

Με τη βοήθεια ψηφιακών απεικονίσεων, επεξηγηµατικών διαγραµµάτων και αναλυτικών πινάκων εξετάζονται σηµαντικά επιστηµονικά θέµατα, όπως: Ηλεκτρισµός, Ηλεκτρονική, Ενέργεια, Δυνάµεις, Κίνηση, Φως, Διάστηµα, Χρόνος, Τεχνολογία, Χηµεία, Χηµικά στοιχεία, Υλικά, Ζωντανοί οργανισµοί, Βιολογία του ανθρώπου, Πλανήτης Γη, Προστασία του περιβάλλοντος.

Στο τέλος κάθε κεφαλαίου συγκεντρωτικά θα βρείτε τους σηµαντικότερους ορισµούς, καθώς και χρονολογικό πίνακα των σπουδαιότερων εξελίξεων.
Σε ξεχωριστό τµήµα αναφοράς παρουσιάζονται βιογραφίες σηµαντικών επιστηµόνων, οι σπουδαιότερες εφευρέσεις και ανακαλύψεις, πίνακες µετρικών συστηµάτων και µετατροπής µονάδων, καθώς και τύποι υπολογισµού εµβαδού και όγκου γεωµετρικών σχηµάτων και στερεών.
Ο αναλυτικός πίνακας περιεχοµένων, το γλωσσάρι και το ευρετήριο κάνουν εύκολη τόσο τη θεµατική όσο και την αλφαβητική αναζήτηση κάθε πληροφορίας.