Βιβλίο
Οι γεύσεις στη λογοτεχνία: Γαλλία

Συλλογικό έργο
Αλέξανδρος Δουμάς
Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Εμίλ Ζολά
Τζιάκομο Καζανόβα
Λουί Αραγκόν
Ολιβιέ Μπλες
Κολέτ
Τεοφίλ Γκωτιέ
Ανατόλ Φρανς
Μαργκερίτ Γιουρσενάρ
Ζεράρ ντε Νερβάλ
Μαρκήσιος ντε Σαντ
Ζαν Ζιονό
Βολταίρος
Φρανσουά Ρενέ ντε Σατωμπριάν
Προσπέρ Μεριμέ
Μισέλ Τουρνιέ
Στεφάν Μαλαρμέ
Αντρέ Μωρουά
Μαρσέλ Προυστ
Γουσταύος Φλωμπέρ
κ.ά.
Ανθολόγος: Μαρίνα Αννίνου
Ανθολόγος: Γιάννης Λεμονής
Επιμελητής: Βάνα Μάστορη
Μεταφραστής: Βάνα Μάστορη
Μεταφραστής: κ.ά.
Αθήνα
Ερμείας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 157
Σχήμα: 14χ23
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6661-18-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" στις 7.10.2007. Διάθεση και στα βιβλιοπωλεία.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.48€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 23-10-2007)
Περίληψη:

Ο τόμος περιέχει ανθολογία λογοτεχνικών κειμένων και ανθολογία συνταγών (σούπες, ορεκτικά και πρώτα πιάτα, ψάρια και θαλασσινά, κρέας και πουλερικά, γαρνιτούρες-λαχανικά-σαλάτες, γλυκά).