Βιβλίο
Υποβρύχια καταιγίδα

Lincoln Child
Μετάφραση: Χρήστος Καψάλης
Αθήνα
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 462
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-14-1624-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Deep Storm
Ξένη Λογοτεχνία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 17.83€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-10-2007)
Περίληψη:

Τέσσερις χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ατλαντικού Ωκεανού... Μια ομάδα επιστημόνων επιχειρεί να φέρει στο φως το εκπληκτικότερο υποβρύχιο εύρημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όμως, βρίσκονται πράγματι μπροστά στο σπουδαιότερο αρχαιολογικό εύρημα όλων των εποχών... ή στην πιο τρομακτική ανακάλυψη;

Ο απόστρατος γιατρός Πίτερ Κρέιν καλείται εσπευσμένα σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, στο Βόρειο Ατλαντικό, για να βοηθήσει στη διάγνωση μιας ανεξήγητης ασθένειας που εξαπλώνεται στο προσωπικό. Όταν φτάνει εκεί, ο Κρέιν πληροφορείται ότι το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται πολλά μέτρα πιο κάτω, στην Υποβρύχια Καταιγίδα, μια ασύλληπτα προηγμένη επιστημονική και ερευνητική εγκατάσταση, χτισμένη στον πυθμένα του ωκεανού.

Δεσμευμένος να σεβαστεί απόλυτα το απόρρητο της αποστολής, ο Κρέιν πηγαίνει στην Υποβρύχια Καταιγίδα. Eκεί, στη διάρκεια μιας συντήρησης ρουτίνας, ανακαλύφτηκαν τα ερείπια του πλέον προηγμένου πολιτισμού της αρχαιότητας: της θρυλικής Ατλαντίδας. Όμως, καθώς η ανασκαφή βρίσκεται σε εξέλιξη, μια σειρά ανησυχητικών κρουσμάτων αρχίζει να πλήττει τα μέλη της αποστολής. Καθώς ο Κρέιν μυείται στον αλλόκοτο κόσμο της Υποβρύχιας Καταιγίδας, συνειδητοποιεί ότι η απόρρητη βάση κρύβει κάτι πολύ πιο σύνθετο από έναν ιατρικό γρίφο, και ότι αυτό που επιχειρούν να φέρουν στο φως δεν είναι η Ατλαντίδα, αλλά κάτι πολύ πιο επικίνδυνο... και θανατηφόρο.