Βιβλίο
Ιόνιο: Κέρκυρα: Λευκάδα: Παξοί
Με αυτοκίνητο· με τα πόδια· με 4x4 και μοτοσυκλέτα· χωρίς μυστικά

Συλλογικό έργο
Μήτσος Ν. Μανιάτης
Βάλυ Βαϊμάκη
Λεωνίδας Τηνιακός
Γιάννης Ντρενογιάννης
Μάρω Κουρή
Γιώργος Φραντζεσκάκης
Αφροδίτη Φούντα
Επιμέλεια: Γιάννης Ντρενογιάννης
Επιμέλεια: Μάριος Θεοδωρακάκης
Επιμέλεια: Βάλυ Βαϊμάκη
Ευθύνη Σειράς: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Κώστας Κατσιγιάννης
Φωτογράφος: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Φωτογράφος: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Βάλυ Βαϊμάκη
Φωτογράφος: Μάρω Κουρή
Φωτογράφος: Γιώργος Δέτσης
Φωτογράφος: Αλέξης Ζουμπούλογλου
Αθήνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 161
Σχήμα: 23χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τα Νέα· Ανακαλύψτε την Ελλάδα 12
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα" στις 9.6.2007. Χορηγός: Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 3.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 26-11-2007)
Περίληψη:

Από την καρέκλα του γραφείου, μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μία οθόνη περνάει ο χείμαρρος των εικόνων μιας Ελλάδας που "ανακαλύψαμε" και τοποθετήσαμε σε 160 σελίδες 23 επί 14,5 εκατοστών επί 12 μήνες. Δεκάδες πρόσωπα, συντάκτες, φωτογράφοι, περιπατητές, περιηγητές του 21ου αιώνα με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, θαλασσινά σκάφη, αεροπλάνα, μάσκες και αναπνευστήρες... συναντούν χιλιάδες άλλους από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη κι επιστρέφουν στη βάση τους να καταγράψουν όλα τα θαυμαστά που είδαν και ένιωσαν.
Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι συνάμα. Όχι γιατί τα καταφέραμε, αλλά γιατί πέρα από κάθε προσδοκία κερδίσαμε και κερδίζουμε ανθρώπους. Ναι, ανθρώπους! Γιατί σ' αυτό το μεγάλο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από έναν χρόνο, ο πλούτος που αποθησαυρίσαμε ήταν ένας και μοναδικός. Οι "δικοί μας" άνθρωποι, οι άνθρωποι της Ελλάδας. "Ανακαλύψτε την Ελλάδα" νούμερο 12 και βουτιά στα πολύχρωμα νερά του Ιονίου πελάγους. Να μας ευχηθείτε να τα εκατοστίσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα το σβήσουμε το κεράκι με την πρώτη.

Γιάννης Ντρενογιάννης, Ιούνιος 2007

Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Κέρκυρα", "Λευκάδα", "Παξοί", τα οποία περιλαμβάνουν, κάθε ένα, τις ενότητες: "Δείτε οπωσδήποτε", "Ασκήσεις επί χάρτου", "Χωρίς... μυστικά", "Οικισμοί", "Διαδρομές", "Εκτός δρόμου", "Πεζοπορία και μονοπάτια", "Πολιτισμός και τέχνες", "Δραστηριότητες", "Διαμονή", "Φαγητό- διασκέδαση".