Βιβλίο
Μη σκέπτεστε σαν άνθρωποι
Απαντήσεις μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε βασικές ερωτήσεις

Λη Κάρολ
Μετάφραση: Γιώργος Κελαϊδίτης
Αθήνα
Κρύων
Αριθμός Έκδοσης: 2
2007
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2000
σ. 289
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6631-13-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Kryon Book IΙ, Don't Think Like Human
Κρύων 2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 14.74€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 09-09-2011)
Περίληψη:

"Πρόθεση: Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα (η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε τη πρόθεσή σας προς το Σύμπαν ότι έτσι είναι. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας. θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας και να είσαστε ένα σώμα από φως, για τη συνδημιουργική δύναμη να δουλέψει.
Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο βιβλίο του ΚΡΥΩΝ όπως μεταφέρθηκε από το συνεργάτη μου, είχε να κάνει με το ουδέτερο εμφύτευμα... για να σας πληροφορήσει για τη δυνατότητα να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας. αυτό είναι το κρίσιμο Πρώτο Βήμα".

Τα βιβλία του Κρύων κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν αγάπη, χιούμορ, επιστημονικές πληροφορίες, παραβολές, πνευματικές γνώσεις, μυστήριο και ταυτόχρονα απαντούν σε ερωτήσεις που απασχολούν κάθε άνθρωπο. Αυτό είναι το Δεύτερο Βιβλίο στα ελληνικά από τα οκτώ που κυκλοφορούν παγκοσμίως και είναι απαραίτητο βοήθημα για κάθε άνθρωπο που τον ενδιαφέρει η αλήθεια και την αναζητεί με ανοιχτό μυαλό.