Βιβλίο
Τεστ δεξιοτήτων για το ΑΣΕΠ
Άτλας γνώσεων και βασική ύλη

Χρήστος Κάτσικας
Ελένη Νικολαΐδου
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 237
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-2559-1
Βιβλία για την Εκπαίδευση
Ονομασία Υποσειράς: Εξετάσεις Δημοσίου
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.76€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 02-03-2012)
Περίληψη:

[...] Το γραπτό "Τεστ Δεξιοτήτων" επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων στο δημόσιο ενώ, όπως υποστηρίζει και το ΑΣΕΠ, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο, καθώς με αυτό θα μπορεί να γνωρίζει ο φορέας που κάνει έναν διαγωνισμό τη γενική κουλτούρα του υποψηφίου (γενική μόρφωση, βασικές γνώσεις οικονομίας, περιβάλλοντος, κοινωνικών θεμάτων κ.ά.).

Στην ειδική αυτή δοκιμασία στην οποία περιλαμβάνονται ερωτήσεις γενικών γνώσεων με τη διαδικασία των πολλαπλών επιλογών δεν υπάρχουν εξεταστέα μαθήματα, ούτε εξεταστέα ύλη.

Το γραπτό "Τεστ Δεξιοτήτων" είναι ένα επιπλέον κριτήριο, στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος όσοι το επιθυμούν (φυσικά θα πάρουν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται να διοριστούν στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, αφού είναι βέβαιο πως θα αποκομίσουν σίγουρα κάποια μόρια).

Για να καλύψουμε το αυξανόμενο ενδιαφέρον των υποψηφίων παρουσιάζουμε ένα "πακέτο αναδιατεταγμένης γνώσης", έναν ευσύνοπτο οδηγό γενικών γνώσεων που περιλαμβάνει, με λίγα λόγια, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος για να αντιμετωπίσει από καλύτερη θέση τα "Τεστ Δεξιοτήτων".

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)