

Αθήναιου βορβορυγμοί
Αθήναιος
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2007
σ. 172
Σχήμα: 20χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-2551-5
Ειδικές Εκδόσεις
Κυκλοφορεί
Τιμή: 4.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-07-2012)
Περίληψη:
Το βιβλίο "Αθήναιου βορβορυγμοί" είναι η ημερολογιακή διήγηση των ιστοριών ενός μεσογειακού μάγειρα. Η ιστορία της γαστρονομίας παντρεύεται με αληθινές προσωπικές ιστορίες από την εμπειρία του συγγραφέα στις κουζίνες του κόσμου, οι οποίες συχνά προβάλλονται στο σκηνικό έργων της λογοτεχνίας. Ορισμένα από τα κείμενα συνοδεύονται από δοκιμασμένες συνταγές της λεγόμενης "υψηλής μαγειρικής".
Το βιβλίο "Αθήναιου βορβορυγμοί" είναι η ημερολογιακή διήγηση των ιστοριών ενός μεσογειακού μάγειρα. Η ιστορία της γαστρονομίας παντρεύεται με αληθινές προσωπικές ιστορίες από την εμπειρία του συγγραφέα στις κουζίνες του κόσμου, οι οποίες συχνά προβάλλονται στο σκηνικό έργων της λογοτεχνίας. Ορισμένα από τα κείμενα συνοδεύονται από δοκιμασμένες συνταγές της λεγόμενης "υψηλής μαγειρικής".
Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Ελένη Γκίκα | «Γουργουρητά» ιστορίας, τέχνης και μουσικής | "Έθνος" | 108 | 15/6/2008 |
Ηλίας Κ. Μαγκλίνης | Τροφή για σκέψη, σκέψη για τροφή | "Η Καθημερινή" | 16 | 17/5/2008 |
Λώρη Κέζα | SCRIPTA VOLANT | "Το Βήμα" | 26 | 28/2/2008 |
Σταυρούλα Σκαλίδη | Γράφω με τους κανόνες της μουσικής | "Βραδυνή" | 23 | 26/1/2008 |
Δημήτρης Αντωνόπουλος | Γουργουρητά του κεφαλιού | Περιοδικό "Αθηνόραμα" | 3/1/2008 |