Βιβλίο
Πορεία προς το φως
Αφυπνίζοντας τις πνευματικές σας δυνάμεις για γνώση και θεραπεία

Doreen Virtue
Μετάφραση: Έλλη Έμκε
Αθήνα
Κρύων
Αριθμός Έκδοσης: 1
2004
σ. 364
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-87907-2-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Lightworkers Way: awakening your spiritual powers for knowledge and healing
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.96€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 12-09-2011)
Περίληψη:

Στο δρόμο προς το φως, η Doreen Virtue σας οδηγεί σε μια πνευματική περιπέτεια καθώς εξιστορεί τη δική της προσωπική ιστορία ζωής και το πώς η ίδια κατάφερε να αφυπνίσει τις θεραπευτικές και ενορατικές της δυνάμεις. Γράφει: "Αυτό το βιβλίο αναφέρεται στο δικό μου ταξίδι ενθύμησης της ταυτότητάς μου και των ικανοτήτων μου ως ανθρώπου του φωτός. Σκοπός του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να θυμηθείτε τη δική σας θεϊκή αποστολή και τις δικές σας φυσικές πνευματικές δεξιότητες".

Εάν κάτι σας καλεί να βοηθήσετε άλλους, είστε ένας άνθρωπος του φωτός. Εάν θέλετε να λύσετε τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα του κόσμου, εάν πιστεύετε ότι οι πνευματικοί τρόποι μπορούν να θεραπεύσουν οποιαδήποτε κατάσταση, εάν νιώθετε την ανάγκη να γράψετε, να διδάξετε ή να συμβουλέψετε άλλους, τότε είστε ένας άνθρωπος του φωτός. Να ξέρετε ότι βρίσκεστε εδώ για κάποιον ανώτερο σκοπό, ακόμα και αν δεν είστε βέβαιοι για το ποιος είναι αυτός ή πώς να τον εκπληρώσετε.

Αυτή τη περίοδο, οι άνθρωποι του φωτός αφυπνίζονται και θυμούνται αχνά τις αποστολές της θεϊκής ζωής τους. Ακούν ένα εσωτερικό κάλεσμα που δεν μπορούν να αγνοήσουν. Αυτό το κάλεσμα είναι μια θεραπεία του πλανήτη και των κατοίκων του. Πολύ συχνά, όμως, η ζωή στη γη με τους υλικούς πειρασμούς της, δημιουργεί μια μορφή αμνησίας στους ανθρώπους του φωτός.

Η Δρ. Βέρτσιου σας βοηθά να επανεφυπνίσετε τα φυσικά χαρίσματα που υπάρχουν μέσα σας, όπως την ικανότητα να θεραπεύετε σε πνευματικό και ενεργειακό επίπεδο, να "διαβάζετε" το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, να κάνετε θεραπευτικές συνεδρίες, να αυξάνετε τη ψυχική σας δεκτικότητα κ.α.