Βιβλίο
Οι Μακ Γκρέγκορ: Κυνηγώντας το όνειρο

Nora Roberts
Μετάφραση: Χριστίνα Σπυριδάκη
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
2007
σ. 413
Σχήμα: 19χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-172-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The MacGregors: Serena-Caine
Silk 22
Κυκλοφορεί
Τιμή: 5.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-01-2008)
Περίληψη:

Δυναμικοί, πεισματάρηδες και απρόβλεπτοι, οι Μακ Γκρέγκορ είναι μια πολύ ξεχωριστή οικογένεια. Στο κάστρο τους στο Κέιπ Κοντ, ο Ντάνιελ Μακ Γκρέγκορ, ο βαθύπλουτος, επιβλητικός και ιδιόρρυθμος πατριάρχης, και η σύζυγος του η Άννα, μια καταξιωμένη χειρουργός, μεγάλωσαν τα παιδιά τους μεταδίδοντάς τους την περηφάνια των Σκοτσέζων προγόνων τους κι ένα παθιασμένο αλλά και επαναστατικό ταμπεραμέντο. Νέοι, ευφυείς και ελεύθεροι, είναι, όπως όλοι οι Μακ Γκρέγκορ, ανίκανοι να αντισταθούν σε μια πρόκληση.

Αρχίζοντας από τη Σερένα, τη μικρότερη της οικογένειας, που από μικρή άκουγε να της επαναλαμβάνουν συνέχεια: "ένας Μακ Γκρέγκορ δεν κάνει ποτέ πίσω όταν θέλει κάτι". Πνεύμα ανήσυχο και ανεξάρτητο, αποφασίζει, παρά τις λαμπρές σπουδές της, να πιάσει δουλειά για ένα χρόνο στο... καζίνο ενός πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου! Εκεί θα συναντήσει τον Τζάστιν Μπλέιντ, έναν μοναχικό και επικίνδυνα σαγηνευτικό άντρα, με ταραγμένο παρελθόν.

Αλλά και ο Κέιν, ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της, αριστούχος της Νομικής του Χάρβαρντ και ακαταμάχητος καρδιοκατακτητής, δε θα μπορέσει κι αυτός να αντισταθεί στον πειρασμό, όταν πάνω σε μια ξαφνική παρόρμηση θα εγκαταλείψει μια πολλά υποσχόμενη εισαγγελέα για να ανοίξει το δικό του δικηγορικό γραφείο. Μια απόφαση που θα φέρει στο δρόμο του την Νταϊάνα Μπλέιντ, την αινιγματική αδερφή του Τζάστιν με την αριστοκρατική ομορφιά...