Βιβλίο
Αρχιτεκτονική πλατφόρμας υπηρεσιών ιστού
SOAP, WSDL, WS-Policy, WS-Addressing, WS-BPEL, WS-Reliable Messaging, και άλλα

Συλλογικό έργο
Sanjiva Weerawarana
Francisco Curbera
Frank Leymann
Tony Storey
Donald F. Ferguson
Μετάφραση: Δημήτρης Καρτσακλής
Επιμέλεια: Χρήστος Κ. Γεωργιάδης
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 453
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-461-086-0
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Web Services Platform Architecture
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 31.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2011)
Περίληψη:

Ο απόλυτος οδηγός για την ανάπτυξη πρωτοποριακών
υπηρεσιών με τη νέα πλατφόρμα των Υπηρεσιών Ιστού (Web Services).

Με τη χρήση της νέας πλατφόρμας των Υπηρεσιών Ιστού μπορείτε να δημιουργήσετε υπηρεσίες ασφαλείς, αξιόπιστες, αποδοτικές στο χειρισμό συναλλαγών, και κατάλληλες για την αναπτυσσόμενη αρχιτεκτονική που έχει ως βάση τις υπηρεσίες.

Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να επηρεαστεί η απλότητα ή η διαλειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που έκαναν τις Υπηρεσίες Ιστού τόσο ελκυστικές. Τώρα, για πρώτη φορά, οι ειδικοί που βοήθησαν στον καθορισμό και τη σχεδίαση αυτής της πλατφόρμας σάς δείχνουν πώς να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Αντίθετα από άλλα βιβλία, το βιβλίο Αρχιτεκτονική Πλατφόρμας Υπηρεσιών Ιστού καλύπτει ολόκληρη την πλατφόρμα. Οι συγγραφείς ρίχνουν φως σε κάθε προδιαγραφή η οποία είναι έτοιμη για πρακτική χρήση, καλύπτοντας θέματα όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων, η ασφάλεια, ο εντοπισμός, η ποιότητα υπηρεσιών, η μοντελοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, και άλλα.
Χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά παραδείγματα και περιπτωσιολογικές μελέτες, παρουσιάζουν μια κατανοητή άποψη του τρόπου με τον οποίο συνυπάρχουν και συνεργάζονται όλες αυτές οι προδιαγραφές και δείχνουν πώς μπορούν να συνδυαστούν για να λύσουν πραγματικά προβλήματα.

Το βιβλίο Αρχιτεκτονική Πλατφόρμας Υπηρεσιών Ιστού παρέχει μια «εκ των έσω» άποψη της πλατφόρμας, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείτε εφαρμογές. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχιτέκτονες λογισμικού, προγραμματιστές, τεχνικοί, ή σύμβουλοι λογισμικού, θα βρείτε το βιβλίο απολύτως απαραίτητο.