Βιβλίο
Όχι, δεν εννοούσα αυτό
Πώς οι σχέσεις μας βελτιώνονται ή καταστρέφονται από τον λόγο που μιλάμε

Deborah Tannen
Επιμέλεια: Ανθή Μπίσσα
Μετάφραση: Λουκία Χουλιάρα
Αθήνα
Ενάλιος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 306
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-536-338-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: That's Not What I Meant!
Ευ Ζην
Κυκλοφορεί
Τιμή: 16.31€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 26-03-2008)
Περίληψη:

Συχνά δεν μετράει τι λέμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίον το λέμε. Η επιτυχία ή η αποτυχία κάθε σχέσης -στο σπίτι, στη δουλειά ή ακόμη και σε ένα ραντεβού- εξαρτάται από τα συνομιλητικά σήματα που εκπέμπουμε, όπως ο τόνος της φωνής μας, η χροιά και ο κυματισμός της, ο ρυθμός της, ο συντονισμός της, καθώς και οι απλές εναλλαγές των φράσεών που λέγονται.

Η Ντέμπορα Τάννεν, διεθνώς αναγνωρισμένη ειδικός της επικοινωνίας, θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το προσωπικό σας συνομιλητικό στυλ, και να αντιληφθείτε κατά πόσον ταιριάζει ή συγκρούεται με το στυλ όλων όσοι σας περιβάλλουν.

Τα διασκεδαστικά, βγαλμένα από τη ζωή, παραδείγματά της, θα σας διδάξουν πώς να ακούτε όσα δεν ειπώθηκαν, πώς να λύνετε τη σιωπή των άλλων, πώς να σταματάτε μια "συνομιλητική μπουλντόζα" που απειλεί να γκρεμίσει το δικαίωμα της συμμετοχής σας στη συζήτηση, πώς να προλάβετε την πυροδότηση μεγάλων παρεξηγήσεων από την ύπαρξη ασήμαντων διαφορών, και τέλος, πώς να προσαρμόσετε το ρυθμό ή τις φράσεις σας, για να σώσετε μια συνομιλία ή μια... σχέση!

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιόλα Αργυροπούλου-ΠαπαδοπούλουΌχι, δεν εννοούσα αυτόΠεριοδικό "Τηλέραμα"24/5/2008