Βιβλίο
Scoop
Όσα δεν δημοσιεύθηκαν

Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου
Αθήνα
Φερενίκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 136
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7952-75-2
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.17€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 06-05-2008)
Περίληψη:

"...Από την ημέρα που άρχισε η σταδιοδρομία μου στη δημοσιογραφία, έχω επισκεφθεί περισσότερες από πενήντα χώρες και τουλάχιστον διακόσιες πόλεις. Έχω ξεπαγιάσει στο Άνκορατζ της Αλάσκας και έχω καεί στο Χαρτούμ του Σουδάν. Έχω ταξιδέψει με όλα τα μέσα, αεροπλάνα, ελικόπτερα, πλοία παντός τύπου, σαμπάν, πιρόγες, μαούνες, καμήλες, άλογα, ελέφαντες. Έχω πάρει συνεντεύξεις από αυτοκράτορες, βασιλιάδες, βασίλισσες, προέδρους δημοκρατίας, δικτάτορες, πρωθυπουργούς, υπουργούς, στρατηγούς, ηθοποιούς, ζωγράφους, επιστήμονες, αντάρτες.

Όλο αυτό το δημοσιογραφικό υλικό, που συνέλεξα ανά τον κόσμο, έχει φυσικά δημοσιευθεί. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ιστορίες που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, είτε επειδή ανήκουν στο δημοσιογραφικό παρασκήνιο, είτε επειδή τις απαγόρευσε η λογοκρισία της δικής μας χούντας, είτε επειδή αποφάσισα να τις λογοκρίνω η ίδια.

Ιστορίες διασκεδαστικές και ιστορίες θλιβερές, αυτό είναι το περιεχόμενο του Scoop. Ιστορίες που τις θυμάμαι και γελάω και άλλες που με κάνουν να δακρύζω."

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Σταύρος Ξηνταράς« Scoop» μιας ολόκληρης ζωής"Απογευματινή"5020/5/2008
Χαρίκλεια Γ. ΔημακοπούλουΔημοσιογραφικό παρασκήνιο"Εστία"1117/5/2008