Βιβλίο
Survivor
Οδηγός επιβίωσης

Claire Llewellyn
Μεταφραστής: Δημήτρης Μιχαήλ
Αθήνα
Σαββάλας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 96
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-449-576-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Kid's Survival Handbook
Περιέχει: Αληθινή πυξίδα
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.70€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 30-04-2013)
Περίληψη:

Οι περισσότεροι λατρεύουµε τις περιπέτειες. Μας αρέσουν οι πεζοπορίες στο βουνό, τα ταξίδια στη θάλασσα και οι πτήσεις σε ξένες χώρες. Όµως µερικές φορές αντιµετωπίζουµε κινδύνους στα ταξίδια µας: µπορεί να συναντήσουµε µια χιονοστιβάδα ή έναν καρχαρία ή µπορεί το αεροπλάνο µας να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ριψοκίνδυνος για να συναντήσει τον κίνδυνο. Είναι πολύ σηµαντικό να γνωρίζουµε τι πρέπει να κάνουµε σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.

Αυτό το βιβλίο µας προετοιµάζει για τέτοιες καταστάσεις και προσφέρει συµβουλές για την αντιµετώπισή τους.

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο ενότητες. Η πρώτη ασχολείται µε πραγµατικές καταστάσεις -όπως κροκοδείλους, πληµµύρες και πυρκαγιές- τις οποίες ελπίζουµε να συναντήσεις µόνο στη φαντασία σου. Η δεύτερη ενότητα περιέχει πολλές χρήσιµες συµβουλές για το πώς µπορείς να βρεις τροφή, καταφύγιο και νερό αν ταξιδέψεις στην άγρια φύση.

Ένα βιβλίο µε υπέροχες φωτογραφίες και συναρπαστικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά στα ταξίδια τους στη φύση. Η πυξίδα που συνοδεύει το βιβλίο θα κάνει τις εκδροµές τους ακόµα πιο διασκεδαστικές.