Βιβλίο
Πρωτότυπες και δημιουργικές

Στέλιος Παρλιάρος
Επιμέλεια: Βασίλης Μηνακάκης
Επιμέλεια: Αλίκη Σαλίμπα
Επιμέλεια: Νέλη Σιγάλα
Φωτογράφος: Άλκης Καλούδης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 159
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-27-5
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Μαθήματα Γλυκιάς Αλχημείας 11
Σημειώσεις: Επιμέλεια συνταγών: Καλλιόπη Πατέρα, Άγγελος Ρέντουλας. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 23.5.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-05-2012)
Περίληψη:

70 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

"Η ζαχαροπλαστική είναι η τέχνη μου και η τέχνη μου ο τρόπος να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Είναι μια εμπειρία που μου αρέσει να τη μοιράζομαι. Ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος."